Randwick 4

Having been unsatisfactorily altered 15 years ago this house in Randwick required a significant redesign. Our design, through a total replan, successfully achieved a radical transformation that took advantage of its favourable north facing aspect. The kitchen and living areas were cramped, lacked light and the build quality was very poor. With the addition of an upper level bedroom and ensuite we were able to completely reorientate the house, connecting the key living spaces physically and visually to the garden, filling the house with light and air and ensuring it has a long and renewed life.

Now completed this large renovation has as hoped successfully transformed the way the family live in their home. It has created a tranquil light filled living environment that breathes and connects.

Category

Alts & Adds